JBMM

JBMM is een kleine organisatie met grote slagkracht. Naast onze eigen kennis en ervaring beschikken wij over een uitgebreid professioneel netwerk. Daardoor zijn wij in staat om elk bedrijf te begeleiden en te adviseren bij het varen van de juiste koers.

Bedrijfsadviseurs die met u meedenken

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in uw bedrijf en kunnen goed luisteren naar uw wensen, dromen en passies. Wij helpen u met het vertalen van uw plannen en ambities naar concrete resultaten. Ook denken wij met u mee bij het analyseren en oplossen van uw bedrijfsproblemen. Onze taal is duidelijk en onze werkwijze transparant. Wie wij zijn?

John Boersma

John is een initiatiefrijk bedrijfskundige met een brede kennis van zaken op financieel en organisatorisch gebied. Hij is enthousiast en inlevend en weet ondernemers met heldere argumenten te overtuigen.

Na zijn studie bedrijfskunde aan de RUG heeft John zes jaar bankervaring opgedaan bij de NMB in Den Bosch en de Rabobank in Arnhem. Hij deed daar ‘bijzonder beheer’. Na een periode als manager bij een MKB onderneming is hij zestien jaar actief geweest als innovatieadviseur bij het DETI in Assen en Syntens in Meppel. Door zijn ruime bancaire ervaring en zijn brede kennis van het bedrijfsleven is John de ideale sparringpartner voor bedrijven die advies en begeleiding nodig hebben. John is gespecialiseerd in bedrijfsopvolgingen, bedrijfsovernames en het begeleiden van bedrijven in zwaar weer situaties.

Monique Molenaar

Monique is een kritische geschiedkundige, die haar sporen in het bedrijfsleven verdiend heeft. Zij is analytisch, vasthoudend en geduldig en weet haarscherp te verwoorden waar het in feite om gaat.

Na de lerarenopleiding en een studie geschiedenis aan de RUG heeft Monique een korte periode voor de klas gestaan. Vervolgens is zij als beleidsmedewerkster voor meerdere MKB bedrijven werkzaam geweest. Monique heeft zich gespecialiseerd in subsidieaanvragen, internetmarketing en copywriting.

Neem vrijblijvend contact op!

Bent u nieuwsgierig naar onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op op door een e-mail te sturen of te bellen met 06-22446278.


© 2023 JBMM