Personeelsbeleid

Heeft u goed opgeleide tevreden medewerkers met hart voor de zaak? Of is er sprake van een negatieve bedrijfscultuur en een hoog ziekteverzuim? Door goed personeelsbeleid wordt de inzetbaarheid van uw personeel groter. En dat leidt weer tot betere prestaties. Wilt u ook uw personeelsbeleid verbeteren? De P&O adviseur van JBMM kan u daarbij van dienst zijn.

De juiste persoon op de juiste plaats

Elke werknemer bezit naast kennis ook specifieke capaciteiten. Om zeker te zijn of iemand in een bepaalde functie of met een bepaald taak op de goede plek zit is het belangrijk om die competenties in kaart te brengen. Bij goed personeelsbeleid wordt aandacht besteed aan:

  • Het opstellen van functieprofielen
  • Het opmaken van een arbeidscontract met juiste taakomschrijving
  • Het invoeren en begeleiden van beoordelingsgesprekken
  • Het invoeren en begeleiden van functioneringsgesprekken

Persoonlijke ontwikkelingsplannen

Een gemotiveerde medewerker wil zich graag verder ontwikkelen. Als bedrijf kunt u dit stimuleren via persoonlijke ontwikkelingsplannen. In dit dynamische ‘ontwikkelingscontract’ tussen werkgever en werknemer worden afspraken gemaakt over doelen en ambities. Werknemers worden zo gedwongen om na te denken over hun talenten en mogelijkheden. Werkgevers kunnen daardoor gerichter een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en opleiding van hun medewerkers.

Begeleiden van groepen medewerkers

Een prettige bedrijfssfeer is belangrijk voor het goed functioneren van uw medewerkers. Maar soms is een negatieve groepscultuur niet te doorbreken en zijn andere maatregelen nodig om werknemers weer in beweging te krijgen. JBMM heeft daarvoor speciale groepstrainingen ontwikkeld.

Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u interesse in onze personeelsbegeleiding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan per e-mail of door te bellen met 06-22624492.
Wilt u meer weten over ons en onze werkwijze? Lees dan verder…


© 2023 JBMM