Financiële bedrijfsanalyse

Een goed bedrijfsresultaat en voldoende liquiditeiten zijn het streven van elke ondernemer. Maar wat kunt u doen als u onverhoopt toch te maken krijgt met financiële problemen? Het laten uitvoeren van een financiële bedrijfsanalyse is dan de eerste stap.

Financiële herstructurering

Financiële bedrijfsproblemen zijn vaak een gevolg van een gebrekkige financiële organisatie. Bij het maken van een financiële bedrijfsanalyse kijkt de adviseur van JBMM daarom eerst naar de financiële structuur van uw bedrijf. Daarbij kijkt hij niet alleen naar uw cijfers, maar vooral ook achter uw cijfers voordat hij aanbevelingen doet voor een financiële herstructurering. Die aanbevelingen kunnen betrekking hebben op:

  • Het opzetten van een liquiditeitsplanning
  • Het nemen van maatregelen voor het besparen van kosten
  • Het verkrijgen van een financiering
  • Het verbeteren van de informatie van en naar het management

JBMM heeft verstand van financiële zaken

De adviseurs van JBMM hebben door hun jarenlange ervaring in bank- en bedrijfsleven verstand van financiële zaken. Wij weten uw cijfers op waarde te schatten en kennen de weg in de financiële wereld. Daarom zijn wij de ideale sparringpartner voor wanneer het financieel even niet helemaal goed gaat.

Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u hulp nodig bij het op orde houden van uw financiën? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan per e-mail of door te bellen met 06-22624492. Wilt u meer weten over ons en onze werkwijze? Lees dan verder…


© 2023 JBMM