Bedrijfsstrategie

JBMM adviseert ondernemingen bij het bepalen van hun bedrijfsstrategie. Een goede bedrijfsstrategie heeft alles te maken met de vraag: Waar wil ik met mijn bedrijf naartoe?

  • Welke producten of diensten zet ik in de markt?
  • Welke markten wil ik betreden?
  • Moet ik de productie uitbreiden of uitbesteden?
  • Hoe wil ik leiding geven?
  • Welke eisen stel ik aan mijn personeel?

Visie en missie

Ondernemers zonder visie varen vaak een zigzagkoers. Het ontbreekt hen aan een kompas om de juiste koers te bepalen. Dat kost onnodig veel tijd en geld en geeft onrust binnen het bedrijf. De adviseur van JBMM weet uw bedrijf snel te doorgronden en kan u helpen bij het definiëren van uw visie en missie. Aan de hand van concrete doelstellingen wordt het dan een stuk gemakkelijker om uw bedrijfsstrategie te bepalen.

Ondernemingsplan of businessplan

In een ondernemingsplan beschrijft u de visie en missie van uw bedrijf en de manier waarop u uw doelen wilt bereiken, inclusief een financiële onderbouwing. Een goed businessplan is geen star document, maar dient als handvat om de ontwikkeling van uw bedrijf te kunnen meten. Ook hierbij kan de adviseur van JBMM u van dienst zijn.

Neem vrijblijvend contact op!

U zoekt ondersteuning bij het bepalen van uw strategisch beleid? Neem dan contact op met JBMM voor een vrijblijvend adviesgesprek. Stuur een e-mail of bel 06-22624492


© 2023 JBMM