Bedrijfsscan

Zeker in tijden van crisis wilt u als ondernemer graag weten hoe uw bedrijf ervoor staat. Wat zijn de knelpunten van uw organisatie en waar laat u kansen liggen?  Een bedrijfsscan is een middel om deze gegevens snel boven water te krijgen, zodat u zeker weet of u de juiste koers vaart.

BEDRIJFSSCAN
aanvragen

   Een bedrijfsscan door JBMM: Persoonlijk, helder en  betrouwbaar!

Een bedrijfsscan is meer dan alleen cijfers

Een bedrijfsscan is een korte bedrijfskundige analyse van uw bedrijf. Dat wil zeggen dat uw bedrijf wordt doorgelicht op hoofdpunten en dat de sterke en zwakke punten in beeld worden gebracht. Daarbij gaat het niet alleen om de financiële cijfers maar ook om de gegevens achter de cijfers.

Een bedrijfsscan geeft ook inzicht in uw organisatie

Gedurende één à twee werkdagen komt onze bedrijfsadviseur bij u langs. Op basis van gesprekken met sleutelfiguren, het afnemen van vragenlijsten en het inzien van de cijfers wordt een rapport opgesteld dat met u wordt besproken. Daarbij wordt uw bedrijf doorgelicht op de volgende hoofdpunten:

  • Organisatie: Missie, visie, structuur, bedrijfscultuur, personeel, management, opvolging.
  • Financiën: Jaarcijfers, prognose, financiering, waardebepaling.
  • Marketing: klanten, prijzen, website, marketingstrategie.
  • Productie: Productieproces, innovatie, leveranciers, kennisnetwerk

JBMM: persoonlijk contact met meerwaarde

Als u de voorkeur geeft aan een persoonlijk contact met meerwaarde, dan is het zeker de moeite waard om een bedrijfsscan door JBMM te laten uitvoeren:

  • Ruime ervaring en brede kennis van zaken.
  • Geen papieren tijgers, maar korte rapporten met heldere analyses.
  • Elk rapport is voorzien van oplossingsgerichte aanbevelingen.

Wat kost een bedrijfsscan?

De kosten voor een bedrijfsscan zijn afhankelijk van de diepgang van het onderzoek en de grootte van uw bedrijf. Het gaat hierbij niet om grote bedragen, want wij willen u inzicht geven en geen geld uit de zak kloppen. Vraag ons om een offerte tijdens het gratis oriënteringsgesprek.

Neem vrijblijvend contact op!

Wanneer u interesse heeft in onze bedrijfsscan, neem dan contact op met JBMM voor een vrijblijvend adviesgesprek.Stuur ons een e-mail of bel ons op06-22624492.


© 2023 JBMM